Αντώνης, 25: “Ο παρέας μου γίνεται πίττα κάθε φορά που πάμε club”

Διαβάστε το δράμα του Αντώνη

Αν με ρωτάς, δεν είμαι τζιαι ο πιο τυπικός της παρέας. Ούτε όριο έχω για το τι ώρα θα γυρίσω σπίτι, ούτε τυπικός είμαι στα ραντεβού μου. Αλλά κάποια πράματα σπάζουν μου τα νεύρα μου! Όπως για παράδειγμα ο φίλος μου ο Αλέξανδρος. Δεν επήαμε ποτέ κάτω τζιαι να μεν τον φκάλουμε σηκωτό που το club (ή οι securities)! Μακάρι να ήταν μόνο τούτο όμως. Πίννει μας τζιαι μας! Σοβαρά, κάθε φορά που θα φκούμε έξω μπορεί να χαλάσει τζιαι 70 ευρώ μόνο στα δικά του ποτά (συν τα άλλα που τζιαιρνά ποτζιεί ποδά). Εγώ όμως εν τζιαι αγχώνουμαι για τούτο το θέμα. Τα λεφτά εν δικά του τζιαι ότι θέλει ας τα κάμει. Το θέμα μου είναι ότι καμιά μέρα εν να μας μείνει στον τόπο τζιαι εν να βουρούμε!

via GIPHY

 

Τζιαι εχτός του ότι πίνει μας τζιαι μας μες το club, κάμνει τζιαι pre-game έσσω του πριν να πάμε να τον πιάσουμε που σπίτι! Λες τζιαι την επόμενη μέρα εν θα έσιει αλκοόλ στον πλανήτη τζιαι πίνει σαν να μην υπάρχει αύριο. Στην αρχή λοιπόν, επροσπαθούσαμε να τον περιορίσουμε με το να τον βάλλουμε να παίρνει εκείνος αυτοκίνητο, όμως ήταν πολλά κακή ιδέα. Ο τύπος δεν ένωθεν! Έγινε πίττα τζιαι ελιποθύμησε λιο πριν να τον σύρουμε μες το αυτοκίνητο. Αναγκαστικά λοιπόν, επήρα το εγώ, χωρίς ασφάλεια ή οτιδήποτε άλλο, με την αστυνομία να μας σταματά λίο παρακάτω για alcohol-test. Ευτυχώς, δεν εζήτησε κάτι άλλο γιατί θα πηένναμε ούλλοι μέσα.

via GIPHY

 

Μιας τζιαι η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη, εγώ μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας εσταματήσαμε να ασχολούμαστε. Επεριορίσαμε σε κάποιο βαθμό τις εξοδους μας τζιαι προτιμούμε να καθόμαστε σπίτι τα Σαββατοκυρίακο, ούτος ώστε αν πάθει κάτι, να μπορούμε πιο έφκολα να τον περιθάλψουμε. Ο άνθρωπος εν απίστευτος!

Leave A Reply

Your email address will not be published.