Γιώργος, 24: “Να έβρεις φίλους που εν θα διορθώνουν την ορθογραφία σου”

Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι 24 ετών και κατάγομαι από την Λεμεσό. Σπουδάζω στην Λευκωσία όπου έχω αρκετούς φίλους, αλλά οι περισσότεροι είναι στη Λεμεσό. Γενικά, είμαι άτομο που του αρέσκει πολλά το τρόλ τζιαι είμαι πολλά δεκτικός στο να δέχουμαι τζιαι γω το ίδιο. Αλλά κάποια πράματα εν τα αντέχω! Όπως για παράδειγμα να διορθώνουν την ορθογραφία μου κάθε τρείς τζιαι λίο!

via GIPHY

 

Το πρόβλημα εξεκίνησε πριν 3 χρόνια περίπου, όταν έγραψα για αστείο ένα κείμενο τελείως ανορθόγραφο για να περιπαίξω κάποιον καθηγητή μου, τζιαι που τζιείνη την μέρα δεν μπορώ να γράψω κάτι που να έσιει ορθογραφικό λάθος τζιαι να μεν με διορθώσουν. Ακόμα τζιαι στα Greeklish  ρε φίλε! Εν τω μεταξύ, είπα τους 1000 φορές να με αφήκουν ήσυχο αλλά ατού ο Γαβρήλης. Σκέφτουμαι πολλά σοβαρά να αρχίσω ξένες γλώσσες πχ Ρωσσικά, Αραβικά κτλ τζιαι μόνο με τούτα να τους μιλώ. Εν θα καταλαβαίνουν Χριστό, αλλά τουλάχιστον εννα με αφήκουν ήσυχο!

knowyourmeme.com

Δυστυχώς όμως, αντί να καλυτερεύει η κατάσταση, χειροτερεύει μέρα με την μέρα! Αναγκάστηκα πλέον, πριν να στείλω μήνυμα στο group chat που έχω με τους φίλους μου, να γράφω τζιείνο που θέλω να τους πώ σε Microsoft Word, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα ορθογραφικά λάθη. Έν τους μπορώ άλλο! Τα νεύρα μου!

Leave A Reply

Your email address will not be published.