Δημήτρης, 23: “Ενόμιζα ότι φέτος εν να πατώ στο Πανεπιστήμιο. Έκαμα λάθος”

Εξεκίνησα το πανεπιστήμιο με πολλήν χάρα τζιαι όρεξη. Λίο πριν να ξεκινήσει η χρονιά, μέσα του Σεπτέβρη περίπου, επήα στο βιβλιοπωλείο, επιασα τες πεννούες μου τζιαι τα τετράδια μου, σαν καλός φοιτητής έτοιμος να μπεί για τα καλά στο πετσί του ρόλου. Μέχρι τα χριστούγεννα δεν έχανα μαθήματα και τελείωσα την χρονιά με λιγότερες από δέκα απουσίες συνολικά. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, η κατάσταση εξέφυγεν υπερβολικά!

giphy.com

Ειλικρινά, εν μπορώ να εξηγήσω το τι γίνεται. Κάθε πρωί προσπαθώ να σηκωστώ, αλλά μάταια. Στην αρχή έβαλα 3 ξυπνυτήρια τζιαι τις πιο πολλές φορές εξυπνούσα με το 2ο. Τωρά; Βάλλω την μάνα μου, την γιαγιά μου, τον θείο μου, την φίλη μου που σπουδάζει Αγγλία, τον κολλητό μου τζιαι τον σπιτονοικοτζιύρη μου να με ξυπνήσουν για να καταφέρω να σηκωστώ. Μπορεί να αργώ λίο να τζιοιμηθώ κάθε νύχτα, αλλά τούτη εν είναι δικαιολογία για να νιώθω λες τζιαι είμαι σε κόμμα. Τις λίες φορές που εκατάφερα να ξυπνήσω τζιαι να πάω μάθημα, ήμουν όπως το ζόμπι που είσιεν hangover που την προηγούμενη νύχτα τζιαι το μόνο που κάμνω στην τάξη είναι να τζιοιμούμαι πάνω μου.

via GIPHY

 

Σε μια φάση είπα πως εν θα ξανα αγχοθώ για το Πανεπιστήμιο. Θα τζιοιμούμαι ότι ώρα θέλω, θα ξυπνώ ότι ώρα θέλω τζιαι δεν θα κάτσω να χαλώ την υγεία μου. Που τζιείνη την μέρα τζιαι μετά απλά παίρνω τις σημειώσεις που τους συμφοιτητές μου τζιαι κάθουμαι σπίτι μου αραχτός. Εν να σπάσει το πλάσμα;

Leave A Reply

Your email address will not be published.