Ηλίας, 23: “Έτσι όπως πάει ο παρέας μου, θα αποφοιτήσει στα 80”

Είμαι ο Ηλίας και είμαι 23 χρονών. Μετακόμισα με τον φίλο μου τον Χαράλαμπο στην Ελλάδα πριν 3 χρόνια περίπου, και αφού περάσαμε και οι δύο στην ίδια πόλη, συμφωνήσαμε να συγκατοικήσουμε. Τον πρώτο χρόνο όλα κυλούσαν ομαλά, με τους δυο μας να παρακολουθούμε κανονικά τα μαθήματα μας και να περνούμε μαζί τις νύχτες και τα Παρασκευοσαββατοκυρίακα. Ωστόσο, τον περασμένο χρόνο έδωσε στροφή στην ζωή του. Και όταν λέω στροφή, εννοώ να παρετήσει το θκιάβασμα τελείως.

via GIPHY

Η αναλαμπή αυτή δεν ξέρω πόθθεν του ήρτεν, αλλά ο κύριος άφησεν τα ούλλα πίσω. Πούτσον του το Πανεπιστήμιο! Στην αρχή έβρισκεν μου δικαιολογίες ότι αρκούσε να σηκωθεί, τζιαι μετά απλά έγινε δεδομένο. Μπορώ να το θεωρήσω κάπως λογικό, μιας τζιαι το 90,5% των φοιτητών στην Ελλάδα εν πατά μες την τάξη. Αλλά τούτος επαρέτησε τζιαι το θκιάβασμα! Πλέον δεν ξέρει καν ποια μαθήματα διά, τζιαι εν πατά ούτε στις εξετάσεις. Λες τζιαι εν ο γιος του Ωνάση τζιαι εν να μπορεί να μείνει “αιώνιος” φοιτητής.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν ήρτεν η μάνα του να του κάμει surprise, αλλά τζιείνος έλειπε γιατί επήεν με έναν φίλο μας στην Θεσσαλονίκη για να “ξεσκάσει” μίσιημου!

Όπως καταλαβαίνετε ήρτεν όπως το σιυλλούι το βρεμένο πίσω στην Αθήνα, άκουσεν τα που την μάνα του τζιαι είπεν της τζιαι πόσα μαθήματα χρωστά. Την καημένη την γεναίκα, επήεν 3 μέρες διακοπές τζιαι έφκηκε η πίεση της 20!

via GIPHY

Μόλις έφυεν η μάνα του που την Αθήνα, άρκεψε τζιαι επήενε στο Πανεπιστήμιο, έπαιρνε σημειώσεις τζιαι επήεν τζιαι σε μιαν εξέταση, μετά που ενάμιση χρόνο! Η κατάσταση όμως ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Μετά που ένα δεκαήμερο, επανήλθε στα ίδια! Άφηκε το Πανεπιστήμιο, έπιασε δουλειά ως μπαρίστας σε ένα cafe λίο παρακάτω που το διαμέρισμα μας τζιαι η δικαιολογία που μου είπεν ήταν πως θέλει λίο χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του. Λες τζιαι εμίλαν της πρώην του ξερωγώ! Ο ορισμός του γάρου!

Leave A Reply

Your email address will not be published.