Κωνσταντίνα, 21: “Οι θείες μου εν αφήνουν post μου ασχολίαστο”

Πανεπιστήμιο, θκιάβασμα, δουλειά.. όπως καταλαβαίνετε, έχω ένα πολλά βαρυφορτωμένο πρόγραμμα τζιαι όταν σχολάσω, πάντα καταφεύγω στα social media για να ψυχαγωγηθώ λίο. Πρίν περίπου κανέναν μήνα, όταν τελείωσα όλες μου τις υποχρεώσεις, έκανα το καθιερωμένο μου σερφάρισμα στο διαδύκτιο. Και τι να δω; Δύο αιτήματα φιλίας. Πατώ πάνω τζιαι μένω στήλη άλατος. Η θκιά μου η Μαρούλα τζιαι η αρφή της, η Άντρη, εκάμαν Facebook τζιαι εκάμαν με add. Άρχισε λοιπόν να με πιάννει κρίση πανικού, μιας τζιαι οι θείες μου, το μόνο πράμα που ήξεραν που τεχνολογία ήταν να ανάφκουν το ηλεκτρικό μάτι για να βράσουν αφκά. Τζιαι τωρά εκάμαν μου τζιαι Facebook;

via GIPHY

 

Εγώ αποδέχτηκα τες, αλλά δεν εφανταζόμουν ότι τα πράματα θα ξεφύγουν τόσο πολλά. Καθιερωμένα εγώ, εδημοσίευκα καθε μια ή δυο μέρες selfies  ή φωτογραφίες με φίλους και το αγόρι μου. Και εκεί, άρχισε το μαρτύριο. Σε κάθε post, έγραφαν κάτω που την φωτογραφία σχόλια του τύπου “Αγγελε μου είσαι κούκλα” ή “Είσαι ίδια η μάμμα σου μωρό μου” (ούλλα κεφαλαία ελληνικά εννοείται), τζιαι εμένα έπιαννεν με το panick attack. Σοβαρα ρε φίλε; Σε κάθε post η ίδια ιστορία; Εντάξει όμως, όταν τα σχόλια τους επεριορίζονταν σε selfies μου ή φωτογραφίες με φίλους, ήμουν κάπως εντάξει με αυτό. Τζιείνο όμως που μου την έσπασε ήταν όταν εσχολίαζαν κάτω που τις φωτογραφίες που έβαζα με το αγόρι μου, σχόλια του στυλ “Κωνσταντίνα μου τερκάζετε!” ή “Πότε εν να μας τον γνωρίσεις τζιαι μας;” ή “Μάνα μου αγάπες μου είσαστεν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον!”. Τζιαι εν κανεί, κάποιες τες έκαμναν τζιαι share τζιόλας!

via GIPHY

 

Και εκεί ήταν που ξεχύλησε το ποτήρι. Έπιασα τηλέφωνο την μάνα μου τζιαι επι δύο ώρες έφκαλα τα αποθυμένα μου για τις αδερφές της. Τις επόμενες μέρες, εσυνεχίσαν τούτο το τροπάριο τζιαι επήρα μια πολλά σοβαρή απόφαση. Να τες διαγράψω που φίλες! Μόλις τις εδιάγραψα λοιπόν, επιάσαν τηλέφωνο την μάνα μου τζιαι ερωτούσαν την για τον λόγο που τις εδιάγραψα κτλ. Επαρανόησα τόσο πολλά, που στο τέλος έκαμα τες τζιαι μπλόκ τζιαι ησύχασεν η καρδούλλα μου. Μεν σας τύχει!

Leave A Reply

Your email address will not be published.