Μαρίνα, 26: “Ούτε φέτος εξεκίνησα γυμναστήριο”

Χρόνος μπαίνει, χρόνος φκαίνει.. τα ίδια τζιαι τα ίδια! Κάθε χρόνο λοιπόν, στα μέσα του Δεκέμβρη, αρκέφκουν ούλλοι τες δημοσιεύσεις μες τα social media για τες αλλαγές που (υποτίθεται) πως εν να κάμουν στον εαυτό τους. Άλλοι λαλούν πως εν να χάσουν κιλά, άλλοι πως εν να γίνουν πλούσιοι τζιαι άλλοι πως εν να συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους. Εγώ πάντα ενευρίαζα που έβλεπα τέθκια posts, αλλά τα τελευταία χρόνια επηρεάζουν με τζιαι μένα. Μόλις κοντέψει η πρωτοχρονιά, είμαι κάπως “Με τον νέο χρόνο εν να ξεκινήσω γυμναστήριο! Ετέλειωσε!”

via GIPHY

 

Κατα την διάρκεια των Χριστουγέννων λοιπόν, αρχίζω να τρώω ότι έβρω μπροστά μου με την σκέψη ότι μιας τζιαι θα ξεκινήσω γυμναστήριο μετά τις γιορτές, θα τα χάσω ούτος ή άλλως. Βάλλω λοιπόν 5-6 κιλά μέχρι τα Φώτα, τζιαι μετά έρχομαι αντιμέτωπη με τον χειρότερο μου φόβο: Αν τελικά θα ξεκινήσω να πηαίννω γυμναστήριο. Στη συνέχεια, αποφασίζω να πάω την επόμενη Δευτέρα, πράγμα που ποτέ εν καταφέρνω. Μετά, αποφασίζω να πηγαίνω μόνο περπάτημα, πράγμα που πάλε εν γίνεται πραγματικότητα. Τέλος, δίνω μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό μου τζιαι αποφασίζω να ξυπνώ πρωί για να πηγαίνω, πριν από το Πανεπιστήμιο. Δυστυχώς όμως, το κρεβάτι μου έσιει άλλες βλέψεις τζιαι μένω τελικά στα βραστά μου.

via GIPHY

 

Και εκεί είναι που καταλαβαίνω ότι για ακόμα μια χρονιά δεν θα πατήσω το πόδι μου στο γυμναστήριο. Το χειρότερο είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο κάμνω συνέχεια το ίδιο λάθος. Τζιαι εν κανεί που εν πάω γυμναστήριο, μένουν μου τζιαι τα κιλά των γιορτών αφού βάλλω 5-5 κάθε χρόνο. Λες τζιαι εν να πατήσω ποτέ το πόδι μου στο γυμναστήριο για να τα χάσω. Χα!

Leave A Reply

Your email address will not be published.