Πως θα έπρεπε να ήταν το videoclip της Ελένης Φουρέιρα

H Eλένη Φουρέιρα φέτος θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision. Χαιρόμαστε γι’ αυτήν, μιας τζιαι είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια, μέσα από συνεντεύξεις της, ανέφερε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει κάποια χώρα στον εν λόγω διαγωνισμό. Το τραγουδάκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως παραμένει να είναι ένα αρκετά αξιόλογο τραγούδι που μπορεί να μας αποφέρει ακόμα και την 18η θέση στον τελικό.

Εντούτοις, έχουμε ένα θεματάκι όσον αφορά το videoclip. Όπως θα είδες και πιο πάνω στο βίντεο, δεν εμφανίζεται πουθενά το στοιχείο της κύπρου, παρά μόνο μπανάνες, ανανάδες τζιαι προιόντα ομορφιάς. Eμείς λοιπόν με την σειρά μας, νιώθουμε την υποχρέωση να προτείνουμε στους δημιουργούς του εν λόγω βίντεο κάποιες αλλαγές, έτσι ώστε να αγγίζει περισσότερο την Κυπριακή πραγματικότητα, μιας τζιαι εν εμάς που εν να εκπροσωπήσουν στην τελική. Άρα έχουμε το δικαίωμα!

Φουκούες αντί αυτοκίνητο

youtube.com

Γιατί εκρούσαν το καημένο το αυτοκίνητο; Εντάξει όμως, κάπως έπρεπεν να δικαιολογήσουν το όνομα του τραγουδιού, που σημαίνει “φωτιά” στα ελληνικά, αλλα γιατί να μεν βάλουν φουκούες να ψήνουν στο background; Θα προωθούσε την Κυπριακή παράδοση και θα δικαιολογούσε και το όνομα του τραγουδιού. Με ένα σπάρο δυο τριγόνια! Θα εμπορούσε βέβαια αντί “Fuego” να το oνομάσουν “Fuku”. Όταν θα έφκεννεν η Φουρέιρα στον τελικό, να γύριζαν σούβλες στο βάθος τζιαι αντί να πεί στο τέλος το καθιερωμένο “Ευχαριστώ”, να κατέβαινε κάτω τζιαι να τζιεράσει τον κόσμο σούβλα. Τζιαμέ να δείς δωδεκάρκα!

Φίζες με χαλλούμια αντί ανανάδες

youtube.com
youtube.com

Ανανάδες; Που ως που; Είμαστεν σε συνεχή πόλεμο με τις γειτονικές χώρες για να κατοχυρώσουμε το χαλλούμι ως original κυπριακό προιόν, τζιαι εμείς βάλλουμεν ανανάδες; Έλεος!

Λουκούμια αντί προιόντα ομορφιάς

youtube.com

Αν δεν χουμίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε τσιλλίσει. Έτσι θα πάθουμε στο τέλος με τούτα που εβάλαν μες το videoclip. Κάμετε ρε διαφήμηση των λουκουμιών μας να γλυκαθούν λίο οι άλλες χώρες πέρκι μας δώκουν τζιαι κανέναν πόντο extra! Ούλλα εμείς θα τα λαλούμεν;

Σιεφταλιές αντί μπανάνες

youtube.com

Νο σιεφταλιές, no party! Αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι της Κυπριακής παράδοσης δεν μπορεί να λείπει από το videoclip. Οι ιθύνοντες του εν λόγω project όμως είχαν άλλες βλέψεις, ίσως επειδή διαφήμιζαν κάποια τοπική φρουταρία. Αν ισχύει αυτό, τότε εμείς πάμε πάσο!

Leave A Reply

Your email address will not be published.