Στυλιανός, 22: “Εν υπάρχουν πιο άτσαλοι φίλοι που τους δικούς μου”

Ο Στυλιανός προσπαθεί να αναλύσει την ατσαλοσύνη των φίλων του.

Είδα πάρα πολλά άτσαλα άτομα στην ζωή μου. Αλλά σαν τους φίλους μου; Κανένας! Επροσπάθησα για πολύ τζιαιρό να αναλύσω τον λόγο που με μιαν κίνηση τους, χωρίς φυσικά να το θέλουν, πουκουππίζουν τα ούλλα στο δευτερόλεπτο. Σκέφτομαι όταν βρίσκομαι μαζί τους να παίρνω τις προφυλάξεις μου γιατί η φάση έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

giphy.com

Σχεδόν πάντα, όποτε θα πάμε για καφέ ή ποτό, πάντα κάποιος θα κάμει το θαύμα του. Την άλλη φορά, επαραγγείλαμε μπουκάλα σε ένα club της πρωτεύουσας για να γιορτάσουμε την απόλυση μας που τον στρατό. Μετά που 20 λεπτά που έφερε τα ποτά ο σερβιτόρος, ο κολλητός μου, με μια κίνηση ματ (που πραγματικά εν έχω ιδέα πως την έκαμε), έριξε την μπουκάλα χαμέ τζιαι έσπασεν μαζί με τα μισά ποτήρκα.

Πριν κανένα εξάμηνο περίπου, σε μια νυχτερινή μας έξοδο για καφέ, αποφασίσαμε να παίξουμε λίο τάβλι για να περάσει η ώρα επειδή επεριμέναμε να πάμε στο αεροδρόμιο για να παραλάβουμε τον παρέα μας που ερχόταν από την Σκωτία. Εξεκίνησα να παίζω λοιπόν με τον άλλο μου κολλητό τζιαι μόλις στο πρώτο παιχνίδι, όπως έσουζε τα ζάρκα, εππέσαν του μέσα στην χολέτρα τζιαι εχάθηκε το ένα. Εγώ απλά έκλεισα το τάβλι τζιαι είπα του να ξεκινήσουμε για να φύουμε, για να μεν κάμουμε τζιαι καμια ζημιά. Εν υπάρχουν τα άτομα!

via GIPHY

 

Μετά από χρόνια εμπειρίας μαζί τους όμως, άρχισα να συνηθίζω. Όταν λοιπόν πηγαίνει όλη η παρέα έξω, διαλέγω να κάτσω τουλάχιστον δύο μέτρα μακριά τους. Για να μην θρηνήσουμε θύματα, όι για τίποτε άλλο! Τζιαι τάβλι ποτέ ξανα με κάποιον άτσαλο! Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας τούτοι.

Leave A Reply

Your email address will not be published.