5 τύποι ανθρώπων που συναντούμε στις κυπριακές παραλίες

Έφτασε επιτέλους το καλοκαίρι.. Οι παραλίες κατακλύζονται από χιλιάδες κόσμο και ο καθένας απολαμβάνει το ήλιο και την θάλασσα με τον δικό του τρόπο. Σε όποια random παραλία τζιαι να κατάλήξεις, θα βρεθείς αντιμέτωπος με αρκετά στερεότυπα.

Επιλέξαμε λοιπόν 5 τύπους ανθρώπων που δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις στις κυπριακές παραλίες!

1) Ο Ρακέττας

Ούλλοι έχουμεν έναν φίλο που μπορεί να μεν βουττήσει, αλλά σίουρα θα κρατεί την ρακέττα τζιαι θα μας τα πρίζει για να παίξουμε. Οι περισσότεροι συνήθως έχουν αρκετά καλό κορμί, το οποίο θέλουν να επιδείξουν στα ανυποψίαστα θύματα που βρίσκονται στην εν λόγω παραλία, ως γνήσιοι γυπαετοί.

2) Η Influencer

Κάνουν την εμφάνιση τους σε αρκετά γνωστές παραλίες, έτσι ώστε να διαφημίσουν το προϊόν της εταιρίας που τους χορηγά με τον καλύτερο τρόπο. Τις περισσότερες φορές έχουν δικό τους φωτογράφο (όταν έχουν πάνω από 30 χιλιάδες followers), μιας και θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Που να στήσεις τον τρίποδα μες τους άμμους;

3) O Ολυμπιονίκης

Εντάξει, τούτο εν κλασσικό. Αυτός ο τύπος ανθρώπου είναι το αντίθετο του «Ρακέττα», μιας και μόλις πατήσει το πόδι του στην παραλία, μπαίνει μες την θάλασσα τζιαι αρκέφκει εκατοστάρκα, ύπτια, πρόσθια τζιαι πεταλλούδες. Καλό το κολύμπι δεν λέω, αλλά πρέπει να προσέχουν για να μεν τσιλλίσουν κανένα πλάσμα στην πορεία.

4) Η stories

Για να πούμε τζιαι του στραβού το δίκαιο, το εν λόγω πλάσμα μπορείς να το συναντήσεις και εκτός παραλίας. Ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας, μιας τζιαι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σημερινής κουλτούρας. Καλό το να βάλλεις κανενα, θκιο, τρία stories την ημέρα, αλλά όι τζιαι να σου λείφκει τζιαι η μπαταρία που το Instagram. Την μισή ώρα φκάλλει φωτογραφίες, το υπόλοιπο 20λεπτο boomerang τζιαι μέχρι να φύουμεν γυρεύκει gif που να τερκάζει με την περίσταση. Βάλε τα ύστερα κορούα μου.

5) Το Αρμάρι

Το Αρμάρι το συναντάς πολύ συχνά στις παραλίες, μιας τζιαι σε περίοδο καλοκαιριού, είναι το δεύτερο του σπίτι! Μπορείς να τον διακρίνεις από τα φουσκωμένα μπράτσα, τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και το χαρακτηριστικό περπάτημα παπίρας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.